Logo
Reklama

Ako správne kombinovať bylinky pri varení? Takto vytvoríte dokonalú chuť

Vyberajte bylinky správne.

Zdroj: Geshas

Reklama

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

<p><p>Vôňa byliniek dokáže pretvoriť jednoduché jedlo na gurmánsky zážitok, ale kľúčom k úspechu je umenie ich kombinácie. Viete, ktorá bylinka sa hodí k mäsu a ktorá k zelenine?</p></p>

Diskusia

(0)

Autor článku

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Výber pre vás