Logo
Reklama

Vynikajúci ÚDENÝ PSTRUH známeho šéfkuchára: Braňo Križan vás naučí, ako na to!

Braňove úlovky skončia väčšinou naspäť vo vode, neodolá dravcom. Cestuje za nimi po celej Európe.

Zdroj: Michal Smrčok

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Čo si Braňo uloví, to s nadšením spracuje a naservíruje na tanier tak, že už oči jedia. Rybárči od škôlkarských čias, keď ho rodičia neraz našli s udicou v ruke nad bazénom s umelými rybkami. Za tými živými dnes chodí najradšej k stupavským rybníkom.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás