Logo
Reklama

Najlepšie RYBACIE GUĽKY, aké sme jedli: Sú od Martina z Poľnej kuchyne a MŇAM!

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Také, aké robí Martin, sme ešte nejedli. Kombinácia údenej ryby a sladkej kapusty krásne pošteklila naše rozmaznané jazýčky. Chystáte záhradnú oslavu alebo svadbu vonku? Určite si ich ugúľajte tiež!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás