Logo
Reklama

Vynikajúci KYSNUTÝ KOLÁČ so slivkami a s jablkami: Recept Agáty z Modry si odložíte

Agáta Petrakovičová a jej kamarátka
Verona Tarkayová. Obe pracujú v Múzeu slovenskej keramickej plastiky.

Zdroj: Matej Kalina

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Domáci hovoria kamennému domu nad Modrou, kde sme tento koláč ochutnali, Hamrštíl. Spisovateľ Vincent Šikula v ňom rád pohostil susedov „zdola“ aj rôzne známe osobnosti. „Všetci sa u nás dobre najedli,“ usmieva sa jeho dcéra, ktorá otcove recepty stráži ako oko v hlave a tento nám darovala pre vás.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás