Logo
Reklama

Vynikajúci DOMÁCI BURGER s trhaným mäskom: RECEPT zo známeho bufetu!

Reportáž pre mesačník Dobré jedlo z Bufetu u Kocmundu na Bielom Kríži v Malých Karpatoch.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Buď sa naň vydajte pod Biely Kríž v Malých Karpatoch do známeho bufetu, alebo si ho urobte doma podľa receptu, ktorý sme odtiaľ pre vás získali.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás