Logo
Reklama

Máte chuť maškrtiť? S MASCARPONE si dezert pripravíte za okamih

Vyrába sa zrazením tučnej smotany pôsobením kyslej látky (citrónovej š ťavy, octu alebo kyseliny citrónovej).

Zdroj: Dobré jedlo/ Laura Witteková

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Rýchla škola varenia s mascarpone.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás