Logo
Reklama

Vynikajúca OŠKVARKOVÁ NÁTIERKA: Jednoduchý RECEPT, rýchlo hotová!

Perfektná oškvarková nátierka.

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

A keď máte doma viac oškvarkov, upečte aj naše fantastické a neodolateľne krehké pagáčiky. Oba RECEPTY sú tu!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás