Logo
Reklama

Vianočného KAPRA obaľte v ZDRAVEJ HRAŠKE: SLOVENSKÁ náhrada za klasický TROJOBAL!

Vianočného kapra obaľte v zdravej hraške a môžete smažiť.

Zdroj: Dobré jedlo/Natália Jablonková

Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

"Vhodnejšou alternatívou ku klasickému trojobalu sviatočnej ryby je hraška. Stačí ju rozmiešať s vodou a vytvoriť cestíčko na obaľovanie," odporúča aj výživová špecialistka Zdenka Solík.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás