Logo
Reklama

Veľká noc podľa známej etnologičky Katky Nádaskej: Vyskúšajte jej RECEPTY!

Historička a etnologička Katarína Nádaská.

Zdroj: Matej Kalina

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Krajec domáceho chleba, maslo a medvedí cesnak sú top, najmä ak vám tvár hladí jarné slniečko! Dodnes máme na našom sviatočne vyzdobenom stole aj pečené jahňa, bábovku a barančeka s trochou čokoládovej polevy,“ inšpiruje Katka Nádaská. Vyskúšajte jej recepty!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás