Logo
Reklama

Užitočné rady AKO USKLADNIŤ JABLKÁ: Takto vám nezhnijú!

Jablkové sušienky s mliečnou polevou.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

V prvom rade na dlhodobejšie uskladnenie vyberajte len zdravé, nepoškodené plody bez znakov hniloby. Poškodené jablká by mohli rýchlo nakaziť aj ostatné. Poradíme vám však oveľa viac!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás