Logo
Reklama

Dokonalé KOKOSOVÉ JEŽE mojej mamy: Rozplývajú sa na jazyku, pečiem ich každé Vianoce!

Recept na kokosové ježe.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Ľúbim kokos a tieto najlepšie kokosové ježe ním voňajú na sto kilometrov. Okrem toho sú neuveriteľne šťavnaté. Výborný recept na každé Vianoce!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás