Logo
Reklama

Úžasné JABLKOVÉ SLIMÁČIKY Adriany Kneissl Polákovej: Úplne jednoduchý recept!

Na návšteve u bývalej televíznej moderátorky Adriany Kneissl Polákovej v kašieli Palais Kneissl v rakúskom Burgau v ktorom spoločne s manželom ponúka ubytovanie a prenájom priestorov na spoločenské akcie. Pre mesačník Dobré jedlo pripravila niekoľko tradičných dezertov.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

<p><p>Stačí vám na ne 6 surovín a 30 minút! Tieto jablkové slimáčiky z lístkového cesta od Adriany Kneissl Polákovej nemajú chybu. Doma zmiznú zo stola ako nič.</p></p>

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás