Logo
Reklama

UŠETRITE PRI VARENÍ: 5 rád a recept na jednoduchý ERTEPLOVÝ ŽULANEC

Erteplový žulanec

Zdroj: Dobré jedlo/ Laura Witteková

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Pre naše babky bolo kedysi samozrejmosťou využiť každú omrvinku, alebo uvariť či upiecť jedlo z pár surovín, ktoré mali v komore. Šetriť sa muselo, inak by tomu nemalo byť ani dnes!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás