Logo
Reklama

Zázračný MAK: Pozor na pančovaný a takto vám prinesie ŠŤASTIE do NOVÉHO ROKU!

Mak je zdravou plodinou, ktorá má svoju svetlú i temnú stránku.

Zdroj: SHUTTERSTOCK

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Čo radí naša najznámejšia etnologička Katka Nádaská? A ako kúpiť pravý, nepančovaný mak?

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás