Logo
Reklama

Ugrilujte si lahodné ZDRAVÉ JAHŇACIE podľa Vojta Artza: Bože, to je dobrota!

Jahňacinka podľa Vojta Artza chutí božsky.

Zdroj: Valentína Nídelová

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

"Príprava jahňaťa je v našej rodine dlhoročná tradícia. Možno aj preto, že moja partnerka vyrastala na Liptove a môj otec bol bača. Priučil som sa pri ňom dojiť, robiť ovčí syr aj bryndzu... Jahňacinu pripravujem na niekoľko spôsobov," inšpiruje Vojto. Vyskúšajte jeho parádny RECEPT!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás