Logo
Reklama

Tradičný oštiepok: Na slanom osúchu vytvorí krásnu kôrku!

Grilovaný posúch s oštiepkom.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Obľúbený slovenský polotvrdý syr z ovčieho alebo kravského mlieka chutí aj grilovaný, či zapečený v zelenine, slaných koláčoch alebo nastrúhaný v polievke a nátierkach. Recept na slaný koláč si určite odložíte!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás