Reklama

Tieto TORTY sú pohladenie na duši! Šikovná cukrárka nimi privoláva jar

Svadba a la Sammi.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CCVUL1ahp1t/

Reklama
Katarína Brunovská

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Všetky kvety na nich sú jedlé. Priamo z jej záhradky alebo londýnskej farmy, s ktorou šikovná cukrárka nadšene spolupracuje. Musíme povedať, svojou prácou nám vyrazila dych. Pozrite!

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Veľkonočná torta s karamelom od Ďoďa do Sladkej výzvy

    Talentovaná cukrárka z Londýna Sammi Gascoyne študovala na prestížnej škole Le Cordon Bleu Culinary School a pracovala ako šéfka dezertov v top reštaurácii s michelinskou hviezdou Le Gavroche. Odjakživa však miluje kvety... a prepadla im až tak, že si založila vlastnú cukráreň Blushing Cook.

    V cukrárni Blushing Cook vytvára aj s kolegami tieto prekrásne torty a koláčiky. Na svoje si však prídu nielen jej klienti, ale aj sledovatelia na Instagrame, kde Sammi pravidelne postuje. Všetky kvety na jej tortách sú jedlé, priamo z londýnskej farmy, s ktorou cukrárka nadšene spolupracuje. Kvietky vo veľkom lisuje a kladie na torty, koláčiky aj dokonalé brownies.

    Autor článku

    Katarína Brunovská

    redaktorka magazínu Dobré jedlo
    Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.