Logo
Reklama

Tento hŕstkový prívarok s bôčikom nemá chybu: RECEPT zo známej ŽUFANE!

Kočky z obľúbeného bistra Žufaňa nám venovali recept na parádny hŕstkový prívarok s pečeným bôčikom.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Jana a Eva spolu varili už ako malé dievčatká na škôlkarskom dvore. Dnes sú spolumajiteľky obľúbeného bistra a kuchtiť „staré dobroty“ šibalsky, po svojom, ich baví stále rovnako!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás