Logo
Reklama

Slávne ZELNÍKY zo Záhoria: TOP RECEPT, kapustníky budú mäkučké aj zajtra!

Kapustníky zo Záhoria.

Zdroj: DJ/Matej Kalina

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Super finta! Gazdinky z Brodského vaľkajú cesto na svoje slávne zelníky na omastenej, nie na pomúčenej doske. Vďaka tomu sú po upečení mäkučké ako perinka. Aj na druhý deň. VYSKÚŠAJTE!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás