Logo
Reklama

Slaný koláč so syrom brie: Chuťovka aj dobrý obed!

Slaný koláč so syrom brie.

Zdroj: Gurmet/Marek Bartoš

Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Slané koláče s krehkým cestom a plnkou vo francúzsku nazývajú kiše. Určite máte chladničku naplnenú syrmi, namiesto brie skúste hoci camembert.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás