Logo
Reklama

Rýchlo a stručne: Čo ma v kuchyni naučila babička?

Osviežujúce bylinky a kvety v ľade

Zdroj: [email protected]

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Kuchárske remeslo má svoje triky. Babičky so svojimi skúsenosťami a tipmi, ako si zjednodušiť prácu v kuchyni, sú majsterky. Poznajú mnoho malých tajomstiev, na ktoré by bolo škoda zabudnúť. Poznáte niektoré z týchto?

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás