Logo
Reklama

Recepty na VÍKENDOVÉ KOLÁČE: Všetky suroviny máte v komore

Čokoládovo-banánová bábovka.

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Špajzy máme ešte stále plné zaváraného ovocia, džemov aj orechov, ktorými sme sa zásobili na konci leta, ako to robievali naše múdre babky. Teraz už však nadišiel čas zužitkovať ich v týchto božských dobrotách.

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás