Logo
Reklama

Z tohto sa ušúľate! Recepty na DOMÁCE ŠÚĽANCE aj GNOCCHI: Skúsite ich na slano?

slovenské šúľance

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Základ je jednoduché zemiakové cesto. Okrem iných pochúťok môžete z neho pripraviť napríklad šúľance na slano alebo gnochci, no aj takmer navlas podobné poľské kopýtka či nemecké Schupfnudeln...

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás