Logo
Reklama

Je lepšie jesť polievku PRED JEDLOM alebo PO JEDLE? Dôležitá je TÁTO vec!

Bencovje grunt - zážitkové varenie či výroba vlastnej keramiky, ako za čias Rakúsko - uhorskej monarchie v pozostalosti po bojničanovi Štefanovi Bencovi, ktorí na tomto gazdovstve žil aj so svojou rodinou. Majitelia pre mesačník Dobré jedlo pripravili niekoľko tradičných receptov. Na snímke je jarná zeleninová polievka s tradičnými melencami.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama

Gabriela Fazekašová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

V našich končinách sa polievka servíruje pred jedlom, ale môže to byť aj naopak? Pozreli sme sa na poradie jedál i z druhej strany a zistili sme, že...

Diskusia

(0)

Autor článku

Gabriela Fazekašová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vždy sa chcela venovať písaniu a po rokoch skúseností sa „prepísala“ až do magazínu Dobré jedlo. Zaujíma sa hlavne o praktické témy, ktoré sú ľuďom blízke, zjednodušia a tiež spríjemnia bežný život. Hľadanie inšpirácií je jej každodenným chlebíčkom, aby čitateľom prinášala stále niečo nové.
Výber pre vás