Logo
Reklama

Oživte STARÝ CHLIEB: 6 dobrých tipov, aby vydržal dlho ČERSTVÝ!

Už nevyhodíte ani omrvinku! Takto vám zostanú chlebík s pečivom čerstvé niekoľko dní.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Už nevyhodíte ani omrvinku! Takto vám zostanú chlebík s pečivom čerstvé niekoľko dní. A určite vyskúšajte aj vynikajúci recept na domáci zemiakový chlieb od Jožky Zaukolcovej.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás