Logo
Reklama

Odštartovali FAŠIANGY: „Najväčšou hviezdou je bravčová masť," hovorí etnologička Nádaská

Vyskúšajte aj výborný recept etnologičky Kataríny Nádaskej na fašiangovú fazuľovú polievku, ktorý jej venovali šikovné gazdinky zo Záhoria.

Zdroj: EMIL VAŠKO

Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Vyskúšajte aj výborný recept etnologičky Kataríny Nádaskej na fašiangovú fazuľovú polievku, ktorý jej venovali šikovné gazdinky zo Záhoria.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás