Logo
Reklama

Nie je doska ako doska: Takto si na krájanie vyberiete tú správnu!

Doska na krájanie.

Zdroj: SHUTTERSTOCK

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Bez ohľadu na to, či ste amatérsky kuchár alebo profesionál, kvalitná doska na krájanie je nástroj, ktorý denno-denne používate. Výber tej správnej sa však môže zdať ako hotová veda. Poradíme vám!

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás