Logo
Reklama

Nechce sa vám piecť? Urobte si tento fantastický PISTÁCIOVÝ KRÉM, vylízali sme misku!

Poľná kuchyňa - Martin Labanc s manželkou Katarínou připravili pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo svoje obľúbené menu.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Nechce sa vám ani robiť karamel? Nahraďte ho 15 krovkami, ktoré sa v kréme krásne rozpustia," radí autor super receptu, šéfkuchár Martin Labanc z Poľnej kuchyne.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás