Logo
Reklama

Nechávate jedlo v hrnci cez noc? Čítajte, prečo je to nebezpečné!

Uvarené jedlo by sa nemalo nechávať v hrnci na izbovej teplote viac ako 2 hodiny.

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Gabriela Fazekašová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Hoci sa ponechanie jedla v hrnci cez noc zdá ako jednoduché riešenie, môže to mať nepríjemné následky. A to nielen na chuti jedla, ale aj na vašom zdraví!

Diskusia

(0)

Autor článku

Gabriela Fazekašová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vždy sa chcela venovať písaniu a po rokoch skúseností sa „prepísala“ až do magazínu Dobré jedlo. Zaujíma sa hlavne o praktické témy, ktoré sú ľuďom blízke, zjednodušia a tiež spríjemnia bežný život. Hľadanie inšpirácií je jej každodenným chlebíčkom, aby čitateľom prinášala stále niečo nové.
Výber pre vás