Logo
Reklama

Jedlá v čase ADVENTU od našich predkov: Tieto RECEPTY máme radi aj dnes

Párance s makom, medom a so sušenými slivkami.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Urobili sme si exkurziu do kuchyne našich predkov. Aké jedlá varili v predvianočnom čase? V prvom rade dodržiavali prísne pôstne tradície a ich pokrmy boli jednoduché a skromné.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás