objednať časopis
všetky kategórie

NAJLEPŠIA DESIATA: Foodblogeri majú kopec chutných nápadov!

Dóra Valacsay, @confessionofacookingfreak

Dóra Valacsay, foodblogerka, @confessionofacookingfreak.
Zdroj: archív Dóry Valacsay

Keď som chodila do školy, nekupovali sme hotovú desiatu, ale maminka mi pripravila rožok s maslom, so šunkou a s paprikou. Vždy mi pribalila aj nejakú sladkosť, napríklad orechový koláč. Keď som bola staršia, už som si ráno pripravila niečo sama.

Red pesto

4 porcie, príprava 20 minút

Red pesto.
Zdroj: Dóra Valascay, foodblogerka

POTREBUJETE:

  • 4 vajcia natvrdo
  • 2 lyžice masla
  • 1 lyžička kečupu
  • 1 lyžička horčice
  • 6-7 kúskov sušených paradajok
  • pol cibule
  • soľ, mleté čierne korenie

POSTUP:

  1. Nechajte zmäknúť maslo nakrájajte vajcia. Pridajte kečup, horčicu, nakrájané sušené paradajky a pol cibule nakrájanej nadrobno.
  2. Všetko spolu rozmixujte, osoľte a okoreňte podľa chuti. Natrite na dobrý chlebík.

Recepty pokračujú na ďalšej strane >>>