Logo
Reklama

Najlepší slivkový LEKVÁR: Uvarte ho ako naše babičky!

Zo sliviek navarte lekvár. Recept nájdete tu na webe.

Zdroj: Stockfood

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Je bez prímesí, vody či cukru. Úplne BIO a mňam... radí etnologička Katka Nádaská

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás