Logo
Reklama

MORSKÉ POTVORKY: Naučíme vás pripraviť výborné krevety, mušle aj chobotnicu!

Linguine s darmi mora.

Zdroj: Dobré jedlo/Natália Jablonková

Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Plody mora si väčšina z nás dopraje len na dovolenke pri mori. Doma sa ich v kuchyni akosi "bojíme". Zbytočný strach, náš Kuchár Ľuboš Mego vie presne ako na ne!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás