Logo
Reklama

Kapusta do posledného hlúba: Neobyčajné pochúťky, ktoré vás prekvapia!

Dusený hlúb z červenej kapusty s polentou.

Zdroj: Gurmet/Marie Bartošová

Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Kapusta sa dá v kuchyni pripraviť na desiatky spôsobov. Nevyhadzujte ani hlúby či hrubšie "rebrá". Môžete ich parádne využiť a variť bez odpadu! Pozrite sa ako.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás