Logo
Reklama

Milujeme takéto FINTY! Z JEDNÉHO CESTA upečiete BUCHTY, 15 minútový KOLÁČ aj slovenskú PIZZU

Najlepšie buchty

Zdroj: Dobré jedlo

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Základ je vynikajúce kysnuté cesto. Páči sa, učili sme sa miesiť ho u šikovných gazdiniek, takže recept je overený - ručíme vám zaň svojimi rozmaznanými jazykmi :) Nech sa vám kysnuté dobroty vydaria.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás