Logo
Reklama

HORÚCI NÁPOJ namiesto dezertu: Mätová čokoláda, chai latte, či tekvicová káva?

Pumpkin spice latte.

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Šálka čokolády, krémovej kávy s tekvicovým pyré alebo korenistého čaju s mliekom. Nemusíte chodiť do kaviarne, pripravte si ich doma podľa našich receptov. Dobre si pomaškrtíte!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás