Logo
Reklama

Grilovaný halibut s bylinkovým maslom: Super večera na stole o 15 minút!

Grilovaný halibut bude na stole o 15 minút!

Zdroj: Marek Bartoš/Gurmet

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Hovorí sa mu aj platesa čierna a patrí k najchutnejším a najvýživnejším morským rybám. Keď máte doma aj hocakú inú čerstvú rybu, nemusíte vymýšľať žiadne kúzla. Stačí k nej pridať dobré bylinkové maslo. Toto naše si zamiešate raz-dva.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás