Veru, máme recept, s ktorým sa v Tureckej stali majstrami sveta vo varení bryndzových halušiek! Lepšie ako od Majstrov Haluškárov sme ešte nejedli. A uvarili sme ich hore na kopci, obkľúčení ovečkami... Pre viac foto z našej reportáže KLIKNITE SEM!
Bryndzové halušky od Majstrov Haluškárov
Najlepšie halušky, aké sme kedy jedli!
Zdroj: Dobré jedlo/Matej Kalina
4 PORCIE, PRÍPRAVA 20 MINÚT, VARENIE 5-8 MINÚT
Potrebujete:
- 800 g zemiakov
- 100 g polohrubej múky
- 200 g hrubej múky
- 250 g ovčej bryndze
- 2 lyžice smotany
- 200 g slaniny
- soľ
- bravčová masť
- nasekaná pažítka na ozdobu
Postup je na ďalšej strane >>>