Logo
Reklama

Filip Tůma má skvelý recept na PARENÉ BUCHTY: Takto mu ich robila milovaná starká!

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Nikdy v živote som nejedol lepšie ako u nej v Liptovskom Mikuláši. Ako som rástol, zvyšoval sa aj ich počet na tanieri. Osem... to bol, tuším, môj rekord,“ usmieva sa Filip Tůma. A nech sa vám páči, tu je rodinný recept.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás