Logo
Reklama

Fantastický CHEESECAKE s malinovou polevou vás nadchne: Recept bradatých bratov je TOP!

Bradatí bratia prevádzkujú bistro v Nitre.

Zdroj: Matej Kalina

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Aby bol cheesecake naozaj delikátny, dbajte na suroviny. Pred ich zmiešaním by všetky mali mať izbovú teplotu,“ radí bradáč Patrik z vychyteného bistra Bearded Brothers v Nitre.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás