Reklama

Attila Végh miloval v detstve TIETO PALACINKY: Nazrite aj do jeho krásnej kuchyne!

Reklama
Katarína Brunovská

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Jeho svaly a drsný „kukuč“ naháňajú súperom v klietke strach. Náš najlepší zápasník MMA je však často ako malý chlapec. Najmä keď mu mamina pripraví milované palacinky. A čo doma vyvára jeho krásna manželka? Má nádhernú kuchyňu!

„... a ešte som veľmi ľúbil babkinu sviečkovicu na smotane so zemiakovými šiškami. Dedko bol poľovník, takže sme mávali aj zajaca na smotane. Zo slanej šišky som vydlabal stred a dnu nabral za poriadnu lyžicu omáčky. Tak mi to jedlo chutilo úplne najviac," prezradil Attila Dobrému jedlu.

Zápasník nemá rád ovocie, takže v jeho palacinkách žiadne nie je. Vy na tie svoje pokojne rozložte voňavé jahody, maliny, čučoriedky...!

Palacinky s mascarpone a nutelou

PRE CELÚ RODINU, PRÍPRAVA 10 MINÚT, PEČENIE 20 MINÚT

Potrebujete:

  • 300 g hladkej múky
  • 3 lyžice kryštálového cukru
  • 500 ml mlieka
  • 100 ml minerálky
  • štipka soli
  • olej na vymastenie panvice
  • mascarpone, vanilkový cukor a nutela na plnenie

POSTUP:

  1. V mise dobre zmiešajte všetky suroviny na palacinky. Cesto nechajte 15-20 minút odležať. Palacinky opekajte na vymastenej panvici z oboch strán.
  2. Upečené palacinky potrite vrstvou mascsarpone vymiešaného s cukrom a nutelou. Tou rozhodne nešetrite ani navrchu palaciniek. Dobrú chuť!

Zdroj: Shutterstock

Palacinky s mascarpone a nutelou. Vy si ich obsypte aj ovocím!

Attila a jeho manželka Natália patria k najusporiadanejším dvojiciam slovenského šoubiznisu. Svoje dve deti vychovávajú v luxusne zariadenom domčeku, ktorému kraľuje kuchyňa prepojená s obývačkou a terasou. Radosť pozerať sa!

Niet divu, že sympatickú manželku známeho zápasníka MMA a mamičku Natáliu sleduje na Instagrame viac ako 100 tisíc ľudí. Vďaka pravidelnému cvičeniu sa udržiava v top forme, takže má krivky, ktoré jej možno závidieť. Domáce dobroty pre svojich troch hladošov, dvoch Attilov a najmenšiu Dorotku, pripravuje v luxusnej zariadenej kuchyni.

Vďaka obrovskému oknu je kuchyňa Véghovcou nádherne presvetlená. Za ním vidno trampolínu pre deti a záhradku, kde rodina miluje tráviť čas spoločne...

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.