Logo
Reklama

Fantastická GRÉCKA MUSAKA od Yannisa z Kréty: SUPER RECEPT vás vezme k moru!

Yannis so svojou mamou Despinou pre Dobré jedlo pripravili niekoľko tradičných gréckych receptov.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Vydržte! Musaku nechajte vychladnúť, až potom ju rozkrojte. Inak z nej vytečie bešamel. My si ju najradšej vychutnávame s domácimi hranolčekmi, gréckym šalátom a pohárom dobrého vína,“ inšpiruje známy grécky šéfkuchár z bratislavského bistra Suvlaki.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás