objednať časopis
všetky kategórie

Cestíčko na tento koláčik máte raz-dva... a potom ho obložte šťavnatými broskyňami, ktoré už krásne dozrievajú. Dobrú chuť!

Broskyňová galetka

10 PORCIÍ, PRÍPRAVA 25 MINÚT, PEČENIE 35 MINÚT

Broskyňová galetka vám spríjemní deň.
Broskyňová galetka vám spríjemní deň.
Zdroj: Shutterstock

Potrebujete:

Na cesto:

  • 150 g hladkej múky
  • 50 g práškového cukru
  • štipka soli
  • 100 g masla
  • 1 žĺtok + 1 vajce na potretie cesta
  • trstinový cukor na posypanie cesta
Recept na túto letnú krásku od LaPetit nájdete priamo tu na našom webe.
Čítajte viac
Úchvatné LETNÉ KOLÁČE a TORTY: Aha, aké OVOCNÉ pečú známi cukrári a blogeri

Na obloženie:

  • 55 g krupicového cukru + 2 lyžice na posypanie
  • štvrť lyžičky mletej vanilky
  • 700-800 g čerstvých broskýň

Článok s receptom pokračuje na ďalšej strane >>>