Logo
Reklama

Recept na domáci pečený SLIVKOVÝ LEKVÁR: S fotopostupom ho máte raz-dva!

Pečený slivkový lekvár

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Fantastický lekvár bez konzervantov či zahusťovadiel podľa receptu kuchára Dobrého jedla si jednoducho musíte upiecť!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás