Logo
Reklama

Domáci SLIVKOVÝ LEKVÁR bez chémie aj cukru: TOP RECEPT od odborníčky za zaváranie!

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Tento Hankin recept zbožňujeme! Pečený slivkový lekvár je hotový bez námahy a okrem dobrých sliviek a octu naň nič viac nepotrebujete. Určite si ho doma urobte tiež a prečítajte si aj jej cenné rady k zaváraniu.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás