Logo
Reklama

Domáci burger s TRHANÝM MÄSKOM: Rozplynie sa vám na jazyku! (FOTOPOSTUP)

Burger s trhaným bravčovým mäskom

Zdroj: Dobré jedlo/Matej Kalina

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Po tomto burgeri sme sa zalizovali až za ušami! Šťavnaté mäsko v ňom sa rozsypáva. „Pokojne ho polejte lyžicou výpeku. Akurát upečené do žemle je vtedy, keď sa ľahko trhá vidličkou,“ hovoria Lukáš s Patrikom, bradatí bratia z Nitry.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás