Logo
Reklama

Pozývame na burger: Máte chuť na poriadne mäsový, trochu diétnejší alebo úplne veggie? 

Pre ostrejšiu chuť hamburgerov môžete do mäsa pridať čerstvé alebo sušené drvené čili

Zdroj: Vermillon

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

V ponuke máme parádny burger s grilovaným ovčím syrom, slaninkou aj dvojitý!

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás