Logo
Reklama

Domáce SLÍŽE: Výchyrené KRUPICOVÉ z Modry obložte sladučkým hroznom a hruškami

Domáce slíže s krupicou, hroznom a hruškami

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Recept máme od dcéry známeho spisovateľa Vincenta Šikulu. Agáta varí rovnako geniálne. V Modre je čas oberačiek, takže slíže sa tu podávajú s hroznom.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás