Logo
Reklama

Domáce pečivo je NAJ: S nami zvládnete UPIECŤ MAKOVKU i chorvátske KIFLICE

Najlepšia
makovka je
s maslom
a domácim
džemom.

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Jemné, sladké, mäkučké makové rožky voláme u nás makovky, vo Švédsku majú podobné pečivo vallmofrallor, v Poľsku rogaliki s makiem a v Chorvátsku kiflice. Dostali ste chuť podobne ako my?

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás