Späť na článok: 

Domáce pečivo je NAJ: S nami zvládnete UPIECŤ MAKOVKU i chorvátske KIFLICE

1 / 23 - Najlepšia makovka je s maslom a domácim džemom. Foto: Laura Witteková

2 / 23 - Vianočka. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

3 / 23 - Kysnutá brioška s hrozienkami. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

4 / 23 - Maková vianočka. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

5 / 23 - Najlepšia makovka je s maslom a domácim džemom. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

6 / 23 - Pšenično- ražný kváskový chlieb. Domáci chutí mimoriadne dobre. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

7 / 23 - Chorvátske kiflice. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

8 / 23 - Domáci maslový croissant. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

9 / 23 - Vyrobiť domáci croissant nie je žiadna veda. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

10 / 23 - Chieb z kváskovej pekárne Ba(j)kery v Šamoríne. Foto: MATEJ KALINA

11 / 23 - Chieb z kváskovej pekárne Ba(j)kery v Šamoríne. Foto: MATEJ KALINA

12 / 23 - Pečenie chleba v kváskovej pekárni Ba(j)kery v Šamoríne. Foto: MATEJ KALINA

13 / 23 - Makové briošky z kváskovej pekárne Ba(j)kery v Šamoríne. Foto: MATEJ KALINA

14 / 23 - Plnené šunkové bagle. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

15 / 23 - Rodinná farma Hiadlovských v Slovenskej Ľupči už takmer štyri roky vyrába exkluzívny zrejúci syr. Martin Hiadlovský pripravil pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo svoj legendárny Lepenec - grilovaný kravský syr s mäsom, domácim ajvarom, klíčkami a cibulkou v domácom kváskovom chlebe. Foto: MATEJ KALINA

16 / 23 - Veľkonočný chlebík. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

17 / 23 - Kváskujeme! A vy? Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

18 / 23 - Domáca vianočka s gaštanmi a marcipánom. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

19 / 23 - Vianočka. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

20 / 23 - Semienková tehlička. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

21 / 23 - Oškvarková párty hviezda. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

22 / 23 - Najlepšia makovka je s maslom a domácim džemom. Foto: Laura Witteková

23 / 23 - CHORVÁTSKE KIFLICE Foto: Laura Witteková

Najlepšia
makovka je
s maslom
a domácim
džemom.Najlepšia
makovka je
s maslom
a domácim
džemom.
Vianočka.Vianočka.
Kysnutá brioška s hrozienkami.Kysnutá brioška s hrozienkami.
Maková vianočka.Maková vianočka.
Najlepšia makovka je s maslom a domácim džemom.Najlepšia makovka je s maslom a domácim džemom.
Pšenično- ražný kváskový chlieb. Domáci chutí mimoriadne dobre.Pšenično- ražný kváskový chlieb. Domáci chutí mimoriadne dobre.
Chorvátske kiflice.Chorvátske kiflice.
Domáci maslový croissant.Domáci maslový croissant.
Vyrobiť domáci croissant nie je žiadna veda.Vyrobiť domáci croissant nie je žiadna veda.
Chieb z kváskovej pekárne Ba(j)kery v Šamoríne.Chieb z kváskovej pekárne Ba(j)kery v Šamoríne.
Chieb z kváskovej pekárne Ba(j)kery v Šamoríne.Chieb z kváskovej pekárne Ba(j)kery v Šamoríne.
Pečenie chleba v kváskovej pekárni Ba(j)kery v Šamoríne.Pečenie chleba v kváskovej pekárni Ba(j)kery v Šamoríne.
Makové briošky z kváskovej pekárne Ba(j)kery v Šamoríne.Makové briošky z kváskovej pekárne Ba(j)kery v Šamoríne.
Plnené šunkové bagle.Plnené šunkové bagle.
Rodinná farma Hiadlovských v Slovenskej Ľupči už takmer štyri roky vyrába exkluzívny zrejúci syr. Martin Hiadlovský pripravil pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo svoj legendárny Lepenec - grilovaný kravský syr s mäsom, domácim ajvarom, klíčkami a cibulkou v domácom kváskovom chlebe.Rodinná farma Hiadlovských v Slovenskej Ľupči už takmer štyri roky vyrába exkluzívny zrejúci syr. Martin Hiadlovský pripravil pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo svoj legendárny Lepenec - grilovaný kravský syr s mäsom, domácim ajvarom, klíčkami a cibulkou v domácom kváskovom chlebe.
Veľkonočný chlebík.Veľkonočný chlebík.
Kváskujeme! A vy?Kváskujeme! A vy?
Domáca vianočka s gaštanmi a marcipánom.Domáca vianočka s gaštanmi a marcipánom.
Vianočka.Vianočka.
Semienková tehlička.Semienková tehlička.
Oškvarková párty hviezda.Oškvarková párty hviezda.
Najlepšia
makovka je
s maslom
a domácim
džemom.Najlepšia
makovka je
s maslom
a domácim
džemom.
CHORVÁTSKE
KIFLICECHORVÁTSKE
KIFLICE
Schwarzwaldská roláda.
Videorecepty

Tento RECEPT na SCHWARZWALDSKÚ ROLÁDU si poriadne odložte! Mňam...

Kondičný tréner Maroš Molnár a jeho manželka Zuzana pripravili pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo zopár so svojich obľúbených receptov.
Fotostory

Domáce JEDLO AKO LIEK: Zázračná polievka, kaša aj mlieko proti bolesti (RECEPTY)

Šišky s vanilkovým krémom
Tipy

Fašiangové ŠIŠKY trochu inak: Vyskúšajte ich TAKTO!

Mrkvovo-hrozienkové sušienky
Tipy

Rýchly DEZERT na sobotu? Mrkvovo-hrozienkové SUŠIENKY s lahodným krémom sú to pravé!

Pečená kačka s jablkami a rumovými hrozienkami
Tipy

Labužnícka KAČKA: Chutná je na exotický spôsob, s pomarančom i s kapustou

DIÓS TORTA
Tipy

Čokoholici, zbystrite pozornosť: Diós TORTA vám učaruje, tu máte RECEPT