1 / 23 -
Najlepšia
makovka je
s maslom
a domácim
džemom.
Foto:
Laura Witteková
2 / 23 -
Vianočka.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
3 / 23 -
Kysnutá brioška s hrozienkami.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
4 / 23 -
Maková vianočka.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
5 / 23 -
Najlepšia makovka je s maslom a domácim džemom.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
6 / 23 -
Pšenično- ražný kváskový chlieb. Domáci chutí mimoriadne dobre.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
7 / 23 -
Chorvátske kiflice.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
8 / 23 -
Domáci maslový croissant.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
9 / 23 -
Vyrobiť domáci croissant nie je žiadna veda.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
10 / 23 -
Chieb z kváskovej pekárne Ba(j)kery v Šamoríne.
Foto:
MATEJ KALINA
11 / 23 -
Chieb z kváskovej pekárne Ba(j)kery v Šamoríne.
Foto:
MATEJ KALINA
12 / 23 -
Pečenie chleba v kváskovej pekárni Ba(j)kery v Šamoríne.
Foto:
MATEJ KALINA
13 / 23 -
Makové briošky z kváskovej pekárne Ba(j)kery v Šamoríne.
Foto:
MATEJ KALINA
14 / 23 -
Plnené šunkové bagle.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
15 / 23 -
Rodinná farma Hiadlovských v Slovenskej Ľupči už takmer štyri roky vyrába exkluzívny zrejúci syr. Martin Hiadlovský pripravil pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo svoj legendárny Lepenec - grilovaný kravský syr s mäsom, domácim ajvarom, klíčkami a cibulkou v domácom kváskovom chlebe.
Foto:
MATEJ KALINA
16 / 23 -
Veľkonočný chlebík.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
17 / 23 -
Kváskujeme! A vy?
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
18 / 23 -
Domáca vianočka s gaštanmi a marcipánom.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
19 / 23 -
Vianočka.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
20 / 23 -
Semienková tehlička.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
21 / 23 -
Oškvarková párty hviezda.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
22 / 23 -
Najlepšia
makovka je
s maslom
a domácim
džemom.
Foto:
Laura Witteková
23 / 23 -
CHORVÁTSKE
KIFLICE
Foto:
Laura Witteková